Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα…πρωτάθλημα στο σπίτι του ο Θρύλος!

Και τώρα…πρωτάθλημα στο σπίτι του ο Θρύλος!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 01:20

Το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League μπορεί να καθυστερήσει δύο μέρες, όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε, ακόμα και μετά την ήττα του με 83-76 ότι «Τετάρτη κοντή γιορτή».

Διότι στις 12 Ιουνίου (21:15) ο Θρύλος έδειξε ότι…δεύτερη φορά δεν έχει. Μια διαφορά 16 ολόκληρων πόντων καλύφθηκε, ωστόσο μόνο οι «γκρι» τον σταμάτησαν. Και αυτό με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του είναι δύσκολο να συμβεί δεύτερη φορά.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα κατακλύσει και πάλι το ΣΕΦ, ενώ οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι να φέρουν το τρίτο σερί πρωτάθλημα στον Πειραιά. Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, με 17 και 9 πόντους αντίστοιχα, έδειξαν ότι έχουν τον πρώτο λόγο στη ρακέτα. Επιπλέον, οι Άλεκ Πίτερς (10 πόντοι) και Αϊζάϊα Κάνααν (14 πόντοι) αποτελούν πιο επικίνδυνοι από ποτέ στη γραμμή των 6 και 75. Η σκληράδα του Γουόκαπ, οι «αρχηγικές τάσεις» του Παπανικολάου, καθώς και η υπόλοιπη ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλουν να «τελειώσουν το παραμύθι» σηκώνοντας την κούπα, μπροστά στον Εργκίν Αταμάν, τους «πράσινους» και πιθανώς τον ιδιοκτήτη τους.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι «καυτή» για αυτό λοιπόν την Τετάρτη…ΟΛΟΙ ΣΕΦ!

Διαβάστε επίσης