Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαθε αμνησία ο Αταμάν...

Έπαθε αμνησία ο Αταμάν...
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 00:52

Είναι άσχημο πράγμα το να μη σέβεσαι τον αντίπαλό σου, ειδικά τον συνάδελφο σου. Ό,τι διαφορές και αν έχεις, εντός ή εκτός γηπέδου. Και δεν χρειάζεται καν να προσποιηθείς, για το οτιδήποτε. Μία απλή κίνηση, αρκεί.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τον τρίτο τελικό ‘’Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός’’ ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε λόγο για «ζήλεια» επειδή η ομάδα του κατέκτησε τη EuroLeague, υποστηρίζοντας παράλληλα πως στο ΣΕΦ δεν παίχτηκε μπάσκετ στον δεύτερο τελικό αλλά… κάτι άλλο. Ενώ, ξέχασε ότι ο Σκακιστής έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό με τον Θρύλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας ανέφερε το όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου. Σε παρακαλώ φίλε μου σταμάτα να μιλάς για μένα. Κάνω τη δουλειά μου, κάνεις τη δική σου. Αν η δουλειά σου είναι κάπως έτσι, οκ. Οπότε μην ζηλεύεις. Μπορεί στο μέλλον να νικήσεις τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό, που είναι η μεγαλύτερη προσδοκία των οπαδών σας. Άκουσα και στην τελευταία συνάντηση στο Πειραιά, ότι ανέφερε κάτι για την αποβολή μου και γιατί παίρνω αυτή την αποβολή. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο διαιτητής με τιμώρησε. Άλλα κάνε τη δουλειά σου. Μην αναφέρεις το όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου. Κάνε το σχόλιό σου για το παιχνίδι σου. Να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Σήμερα τα φάουλ ήταν 20-26. Σε δύο παιχνίδια ποια ήταν η διαφορά των φάουλ; Σήμερα σουτάραμε 25 βολές, σούταραν 15 βολές. Δέκα διαφορά. Αυτό είναι το μπάσκετ. Αν κάνεις φάουλ, αν κάνεις δυνατή επαφή, είναι φάουλ.

Παίξαμε μπάσκέτ σήμερα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το δείξαμε σε όλους. Σας παρακαλούμε αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα και στο ΣΕΦ, το είπα και στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον Άρη. Παίξτε μπάσκετ. Όχι φούτμπολ. Οι ίδιο διαιτητές που δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Ο καλύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας που είχε 5-6 βολές σε κάθε ματς, στα δύο πρώτα ματς δεν πήρε σουτ. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. το έχουμε αποδείξει. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ στο ΣΕΦ»,

Διαβάστε επίσης

Τα αίσχη του ΟΑΚΑ... (video)

Τα αίσχη του ΟΑΚΑ... (video)

Τα στιγμιότυπα του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με πρωταγωνιστές τους...διαιτητές.