Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαφές: «Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς»

Μπαφές: «Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς»
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 11:23

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και κατηγόρησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα πως δεν άφησε λουλούδι στη θέση του Πάρη Δερμάνη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή. κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε. Και αυτό έφερε την έκρηξη του Sports Director του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μισος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».

Διαβάστε επίσης