Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιαννακόπουλος: «Θα μετράω ένα - ένα τα υβριστικά στο ΣΕΦ για να δω αν θα διακοπεί ο αγώνας»

Γιαννακόπουλος: «Θα μετράω ένα - ένα τα υβριστικά στο ΣΕΦ για να δω αν θα διακοπεί ο αγώνας»
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 16:21

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό συνώνυμο της τοξικότητας. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ ενόψει της κλήρωσης των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ (Τετάρτη, 12/6, 21:15), όπου έδωσε το «παρών» και ο Χρήστος Μπαφές από πλευράς Ολυμπιακού.

Όπως ήταν λογικό μετά τα insta-story όπου απειλεί και φρασεολογεί χυδαία κατά καιρούς παίκτες του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους διαιτητές, θέλησε να πυροδοτήσει εκ νέου το κλίμα ενόψει του 4ου τελικού που θα γίνει στο ΣΕΦ , όπου όπως δήλωσε ο ίδιος θα μετράει ένα-ένα τα υβριστικά συνθήματα μέχρι να διακοπεί ο αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήρθαμε να δούμε εδώ τα κατσαρολικά πώς τα κάνουν, για να καταλάβουμε πώς βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Για να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πώς σφυρίζει π.χ η κυρία Τσαρούχα όταν κάνει κάπως ο Ναν ζητώντας ένα φάουλ και παίρνει τεχνική ποινή και κάνοντας ακριβώς την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική ποινή.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια, έγινε μέσα η κλήρωση, έχουν βγει τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Από εκεί και πέρα δεν είναι τόσο αυτά, είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών, γιατί εγώ ξέρω ότι την 5η φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουν. Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν όταν ξεκινάει ο αγώνας και τελειώνει μία ώρα μετά. Είμαι πολύ περίεργος. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά συνθήματα; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να μείνει εντός αγωνιστικού χώρου. Τα σφυρίγματα; Θα μπορούσα εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι, θα μπορούσε κάποιος άλλος με τα κόκκινα να τα δει διαφορετικά. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε όλοι μας. Άρα, θα καταγραφούν όλα τα υβριστικά συνθήματα; Θα διακόψει, όποιος διαιτητής, στο 5ο (σ.σ σύνθημα) να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός;

Εγώ εκεί θα είμαι και θα τα μετράω ένα-ένα. Και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα. Επίσης, ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να φύγουμε και εμείς μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί δύο φορές να φύγω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Αυτό δεν θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό, να σεβαστεί τους φιλοξενούμενους του. Όπως κάνει ο Παναθηναϊκός".

Διαβάστε επίσης