Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλάξτε χώρα!

Αλλάξτε χώρα!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 14:52

«Εδώ είναι Πειραιάς και εσύ θα προσκυνάς», λέει ένα σύνθημα του Ολυμπιακού και όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη, έχει πρόβλημα! Πρόβλημα είχε και ΠΟΑ την Κυριακή (15/05)!

Αν το καταλάβουν οι «απέναντι» τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα γι’ αυτούς και οι φάπες δεν θα πονούν τόσο πολύ. Την Κυριακή, ήρθε ακόμη μια σφαλιάρα στον ΠΟΑ, ο οποίος έχει χάσει στο μπάσκετ 3 φορές φέτος από τον ΘΡΥΛΟ. Ο Ολυμπιακός, πήρε το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα σειρά παίρνει το πρωτάθλημα.

Το «γάζωμα» φέτος, έχει πάει… σύννεφο. Τι να πρωτοπούμε; Για ποδόσφαιρο; Φάπα! Και για να γίνουμε πιο ακριβείς. Το 13ο πρωτάθλημα, στα τελευταία 15 χρόνια.

Και έτσι θα πάει η δουλειά. ΠΑΝΤΟΥ ο Θρύλος θα κάνει κουμάντο. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Εδώ δεν πρόκειται να πάρετε ούτε μετάλλιο… Το μόνο που θα παίρνετε, θα είναι ΠΙΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Για βόλεϊ; Τι να πούμε. Πλάκα έκανε ο Ολυμπιακός και το σήκωσε. Για πόλο; Ούτε λόγος. Οι άνθρωποι θέλουν μπρατσάκια για να παίξουν… Νομίζουν πως η πισίνα είναι για νεροτσουλήθρες!

Σήμερα, Κυριακή (15/05), σειρά πήρε το Μπάσκετ. Η ομάδα του Ιβκοβιτς, πήρε τη νίκη στο Ελληνικό και σήκωσε το Κύπελλο. Το δεύτερο σερί Κύπελλο, αφού και πέρσι το πήρε ο Θρύλος.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 φέτος κόντρα στον ΠΟΑ. Σε 3 ματς, ισάριθμες νίκες και η μεγάλη γλώσσα πρέπει να κοπεί και ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΡΥΛΟΣ .

Είναι η ομάδα, που πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ. Σε όλα τα συλλογικά αθλήματα. Εχει ΠΑΝΤΟΥ ομάδα και μάλιστα πανίσχυρη. Αν μείνετε στην Ελλάδα, τότε θα παίρνετε πίκρες. Αν θέλετε κανά πρωτάθλημα, μεταναστεύστε…

Καταλάβετε το… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά καταντάτε και κουραστικοί. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με Άρη

Τα εισιτήρια με Άρη

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο ΣΕΦ. Μεγάλη αναμένεται να είναι η στήριξη του κόσμου για ακόμη μια φορά.

MVP ξανά ο Μίλος!

MVP ξανά ο Μίλος!

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ, με τον ΠΑΟ, αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού Μίλος Τεόντοσιτς.