Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο πονάει...

Πόσο πονάει...
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 01:25

Ένα πράγμα τους είχε μείνει και αυτό θα τους κόψουμε σιγά-σιγά. Για το μπάσκετ έχουν να περηφανεύονται, αλλά έρχεται η ώρα που θα κυριαρχήσει και εκεί ο Ολυμπιακός. Έτσι όπως κάνει παντού, σε όλα τα αθλήματα. Η αλήθεια είναι ότι τους έχει τσούξει πολύ η τρίτη σφαλιάρα που έφαγαν στο συγκεκριμένο άθλημα. Δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό που συμβαίνει φέτος.

Βέβαια, άρχισαν πάλι τα γνωστά… κόλπα που κάνουν οι βάζελοι. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά απόψεις του τύπου «το χαρίσαμε», «ήταν αδιάφορο» και όλα τα σχετικά. Τι χαρίσατε ρε πελατάκια μας; Ότι δεν μπορείτε να πάρετε το χαρίζετε; Γι’ αυτό σας λέμε βαζέλες και γι’ αυτό είστε βαζέλες και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξετε.

Ελάτε τώρα ρε πελατάκια να σας γλεντήσουμε καλά και στο ΣΕΦ. Να γίνει γλέντι και στο πρωτάθλημα. Στο 3-0 είμαστε γι’ αυτό μαζέψτε την γλώσσα σας γιατί θα σας την κόψουμε από την ρίζα. Σας την κόβουμε σιγά-σιγά, αλλά μυαλό δεν βάζετε. Μαζευτείτε γιατί δεν βλέπετε τι έχετε πάθει ρε κακόμοιροι; Όπου σας πετυχαίνουμε σας κάνουμε τα χειρότερα. Το ξέρουμε ότι σας πονάει, ότι σας τσούζει, αλλά θα περάσει κι αυτό. Ξεπεράστε το γιατί έρχονται κι άλλα…

Διαβάστε επίσης

Ανήκει και στον κόσμο...

Ανήκει και στον κόσμο...

Ο λαός του Θρύλου ήταν υποδειγματικός στον τελικό και «έσπρωξε» την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου...

Η δικαίωσή τους!

Η δικαίωσή τους!

Το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο είναι ανταμοιβή των κόπων για τους Αγγελόπουλους...

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!

Η σχέση που έχουμε με τον ΠΟΑ έχει εξελιχθεί σε ερωτική. Ο Θρύλος αγάπησε ακόμα μια φορά φέτος τον ΠΑΟ και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Οι στιγμές της περσινής κούπας!

Οι στιγμές της περσινής κούπας!

Ο Θρύλος πέρυσι το είχε σηκώσει το Κύπελλο, δείτε σε βίντεο κάποιες από τις φάσεις του τελικού και περιμένουμε τα... ίδια φέτος!