Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι μόνο η αρχή»

«Είναι μόνο η αρχή»
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 21:38

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η κούπα είναι πολή σημαντική για την ψυχολογία των παικτών και συμπλήρωσε πως αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό θα κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

«Η αρχή δεν ξέρω αν έγινε, το σημαντικό όμως σεμνά και ταπεινά καταφέραμε να πάρουμε ένα Κύπελλο πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας κυρίως, τον κόσμο, τους προέδρους, όλους. Έπεται συνεχεία, αφού κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το χάσουμε, όπως πέρυσι. Δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Τα κεφάλια μέσα τώρα», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Στη συνέχεια μίλησε για το 3-0 επί του ΠΑΟ και το πλεονέκτημα έδρας τστους τελικούς της Α1: «Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Όμως έτσι όπως συνεχίζει η ομάδα είναι καλύτερη και το δείχνει αν και δεν είμαι πολύ καιρό στην ομάδα. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και κάνουμε αυτό που λέει ο προπονητής μας τότε μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος αφιέρωσε τον τίτλο στην ομάδα και τον κόσμο: «Είναι το πρώτο μου Κύπελλο στον Ολυμπιακό και το αφιερώνω στην ομάδα και σε μένα. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω αυτή να ήταν μόνο η αρχή και να συνεχίσουν να έρχονται οι τίτλοι από δω και περά και με το παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Στα ίσα ποτέ και πουθενά...

Στα ίσα ποτέ και πουθενά...

Δικαιολογίες, άλλοθι, διαιτησία, «πέσιμο» στον Χριστοδούλου, λεφτά, εισιτήρια… Ήμαρτον πια! Μια φορά πείτε και την αλήθεια, τουλάχιστον μεταξύ σας. Μην παραμυθιάζεστε...

Γεννημένος «δολοφόνος»

Γεννημένος «δολοφόνος»

Ο Τεόντοσιτς θέλει τη μπάλα στα χέρια του την κρίσιμη ώρα, δείτε βίντεο του gavros.gr με τον... εκτελεστή!

Τα εισιτήρια με Άρη

Τα εισιτήρια με Άρη

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο ΣΕΦ. Μεγάλη αναμένεται να είναι η στήριξη του κόσμου για ακόμη μια φορά.