Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό μες στο ΟΑΚΑ!

Διπλό μες στο ΟΑΚΑ!
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - 20:05

Εντολή, απαίτηση, πρόσταγμα, θέλω… ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ. Αυτό ζήτησαν 200 τρελοί ΓΑΥΡΟΙ, από τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν την προπόνηση του Σαββάτου, οι οποίοι μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ και με συνθήματα, παροτρύνσεις ντόπαραν τους «ερυθρόλευκους» δείχνοντας ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια.

Οι παίκτες το χάρηκαν, είχαν ανάγκη από κάτι τέτοιο, κατανοούν ότι πίκραναν τον κόσμο και δίχως λόγια, μόνο με καταφατικές κινήσεις έδειξαν να αντιλαμβάνονται πλήρως τις επιταγές του κόσμου. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, έχουν τον τρόπο, τι απομένει; Να το εφαρμόσουν στο παρκέ.

Λίγο μετά, αφίχθησαν στο ΣΕΦ και οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι δεν μίλησαν στους παίκτες τους, αλλά έδειξαν και πάλι με την κίνησή τους, ότι είναι δίπλα τους, τους πιστεύουν και τους στηρίζουν.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους για τον τελικό της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αμέσως μετά την προπόνηση, η αποστολή αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο. Το πρωί της Κυριακής θα κάνουν τα καθιερωμένα σουτ στο ΣΕΦ, θα γευματίσουν ακολούθως και θα αναχωρήσουν για το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Νικήστε και τους... «8»

Νικήστε και τους... «8»

Ο Θρύλος πάει στο ΟΑΚΑ για την ανατροπή κόντρα σε «πράσινους» και «γκρίζους» (22.00, Live από το gavros.gr). Πάθος και πείσμα από τους Πειραιώτες…

«Να το πάρουμε πίσω»

«Να το πάρουμε πίσω»

Κοιτάει μπροστά ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλοντας να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς με τον ΠΑΟ.