Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διστάζει ο Μάντζαρης

Διστάζει ο Μάντζαρης
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011 - 20:15

Ούτε την Παρασκευή (2/9) έμελλε να τελειώσει το σίριαλ που έχει πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζαρη και έχει ήδη διαρκέσει τέσσερις μέρες.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ έφτασε μια ανάσα πριν υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, όμως έκανε ξαφνικά πίσω, με αποτέλεσμα να νιώθει πλέον αφόρητη πίεση, τόσο από τους «ερυθρόλευκους», όσο και από τη Μπιλμπάο που του έχει στείλει τα σχετικά έγγραφα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι Πειραιώτες θέλουν τον πρώην πλέον παίκτη του Περιστερίου, του έχουν εξηγήσει τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει αν δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και του δίνουν και περίπου 600 χιλιάδες ευρώ για συμφωνία τετραετούς διάρκειας.

Μόνο που ο Μάντζαρης, ο οποίος παρεμπιπτόντως κάνει ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και να παλέψει με τους Σλούκα-Κατσίβελη για έναν συμπληρωματικό ρόλο στις θέσεις των γκαρντ ή να πει το «ναι» στη Μπιλμπάο για να παίξει την ερχόμενη σεζόν στον Αρη με τη μορφή δανεισμού.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, η κατάσταση ήταν ρευστή και οποιαδήποτε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη. Το Σάββατο φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μέρα του συγκεκριμένου σίριαλ, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την απάντηση του παίκτη.

Αν ο Μάντζαρης επιλέξει να μετακομίσει στο Λιμάνι, τότε θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Μία μέρα παράταση

Μία μέρα παράταση

Μία μέρα λοιπόν ακόμα υπομονή, ώστε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του 21χρονου γκαρντ, με τον Ολυμπιακό.

Το ξέσπασμα του Ντούντα

Το ξέσπασμα του Ντούντα

Το αντιαθλητικό παιχνίδι του Πνίνι εξόργισε τον Ίβκοβιτς, που μπήκε στο γήπεδο για να ζητήσει τα ρέστα από τον Ισραηλινό!