Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν και βήματα

Ήταν και βήματα
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 - 17:52

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Σιένα πέρα από το χρονόμετρο που έμεινε σταματημένο για 3,7 δευτερόλεπτα, έχει έναν επιπλέον λόγο για να διαμαρτύρεται. Αν παρατηρήσει κανείς το βίντεο με την τελευταία φάση της αναμέτρησης και το μπάσιμο του Μπόμπι Μπράουν, μπορεί να δει πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποπέσει σε βήματα.

Μετά το χαμένο δίποντο του Κάιλ Χάινς και το διώξιμο της μπάλας από τον Ντέιβιντ Μος, ο Μπράουν παίρνει την μπάλα κοντά στο κέντρο και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Κοιτώντας λοιπόν το παρακάτω βίντεο στο 34ο δευτερόλεπτο του μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει πως κολλάει η μπάλα στα χέρια του Αμερικανού γκαρντ, με τον ίδιο να κάνει ένα βήμα παραπάνω και έπειτα να την σκάει στο παρκέ.

Με άλλα λόγια ο Μπράουν έκανε βήματα, άρα η μπάλα θα έπρεπε να παέι στην πλευρά του Ολυμπιακού με έξι δευτερόλεπτα να απομένουν για την λήξη της αναμέτρησης με το σκορ να είναι 72-72.

Χρόνος που μπορούσε εύκολα να κρίνει την αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό είτε να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα, είτε να προσπαθεί στο έξτρα πεντάλεπτο να διεκδικήσει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Ληστεία!

Ληστεία!

Κόλλησε το χρονόμετρο και έκλεψαν σίγουρη νίκη από τον Θρύλο στο παιχνίδι με τη Σιένα στο ΣΕΦ.

Στο Top 10 ο Σερμαντίνι

Στο Top 10 ο Σερμαντίνι

Το εντυπωσιακό του κάρφωμα στις καλύτερες φάσεις της τέταρτης αγωνιστικής των αναμετρήσεων της Ευρωλίγκας.