Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λεφτά και τα... επεισόδια

Τα λεφτά και τα... επεισόδια
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 - 13:21

Ο εκ των εκπροσώπων του Κάιλ Χάινς στην Ελλάδα Γιώργος Δημητρόπουλος, μίλησε στον «Sentra 103,3» για τον τρόπο που σκέφτεται ο Αμεριακνός σέντερ σε σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Κάιλ λοιπόν, φρόντισε να αναφέρει ότι το θέμα του πελάτη του, δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά έχει να κάνει και με άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ, αλλά και το ενδεχόμενο για ένα καλύτερο –και μεγαλύτερο- συμβόλαιο.

Ο Γιώργος Δημητρόπουός, δήλωσε για το θέμα της ανανέωσης του Χάινς με τους πρωταθλητές Ευρώπης, τα εξής: «Ο Κάιλ, αν μείνει Ελλάδα, θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπός του. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα μείνει, ούτε μπορώ να μπω στο μυαλό του. Το βασικό κομμάτι στο μυαλό του είναι το οικονομικό.

Θέλει να κάνει το πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Από κει και πέρα θα συνυπολογίσει άλλα πράγματα. Πράγματα, όχι μόνο θετικά, αλλά και αρνητικά, όπως τα επεισόδια στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό».

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, τον λόγο που ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς «σπρώχνει» τον Αμερικανό σέντερ μακριά από τον Ολυμπιακό. Καθώς ο Σέρβος ατζέντης, σε περίπτωση που ο Χάινς συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού θα πάρει όλο το ποσοστό της μεταγραφής, ενώ αν συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, θα αναγκαστεί να μοιραστεί το ποσό στα δυο με τον Γιώργο Δημητρόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωσε την ΚΑΕ ο Μίσκο

Ενημέρωσε την ΚΑΕ ο Μίσκο

Ο ατζέντης του Κάιλ Χάινς Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενημέρωσε τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ότι ο πελάτης του δεν αποδέχεται την πρότασή τους.

Έφυγε ο... Ράτζα

Έφυγε ο... Ράτζα

Ο Ολυμπιακός έχει μία απώλεια την οποία μπορεί να καλύψει σε βάθος χρόνου, χωρίς να φανεί το κενό.