Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΤΡΩΤΟΣ!

ΑΤΡΩΤΟΣ!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013 - 20:21

Απίστευτος ο χθεσινός Ολυμπιακός. Κέρδισε με 105-103 την ομάδα την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και απέδειξε ότι δεν έχει στόχο το ρεκόρ, αλλά τη νίκη και μόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν τον ρυθμό της γερμανικής ομάδας και κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από μια έδρα που αρκετές άλλες έχασαν ή θα χάσουν.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό ήταν το γεγονός πως αντεπεξήλθε και πήρε ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Όπως γράφεται συνέχεια, οι πρωταθλητές Ευρώπης αγωνίζονται για να γίνονται καλύτεροι. Δεν ασχολούνται με το αήττητο ούτε με το ρεκόρ. Απέδειξαν και με το παραπάνω πως όποιος και να λείπει, το ρόστερ είναι τόσο γεμάτο που ο καθένας που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό, το κάνει επάξια.

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όλοι συμφώνησαν μετά το τέλος του αγώνα πως η άμυνα παρουσίασε μερικές δυσλειτουργίες. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Μαθαίνουν από τα όποια λάθη τους και γίνονται καλύτεροι, αλλά προπάντων, αρνούνται να χάσουν.

Διαβάστε επίσης

«Θα φτάσουμε ψηλά και φέτος»

«Θα φτάσουμε ψηλά και φέτος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA και δήλωσε πεπεισμένος και για τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Δεν χάνουμε ποτέ!

Δεν χάνουμε ποτέ!

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν με σκορ 105-103, σε ένα ματς θρίλερ...