Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απλήρωτοι οι διαιτητές!

Απλήρωτοι οι διαιτητές!
Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014 - 23:44

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μπορεί να σκορπάει πακτωλό χρημάτων (ήτοι 830.000 ευρώ) για τη wild card του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας και στη συνέχεια να πανηγυρίζει κάνοντας λόγο για… δικαίωση του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο τα θέματα που έχει είναι ανοικτά και πολλά…

Όπως είχε επισημανθεί χαρακτηριστικά, χρήματα έχει να λάβει από τη διετή συνεργασία του με την ελληνική Ομοσπονδία και ο Αντρέα Τρινκιέρι ο οποίος θα πρέπει να λάβει και αποζημίωση, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα πρέπει να καλύψει τις ασφάλειες που θα ζητήσουν οι Μπακς και οι Γκρίζλις για τους Αντετοκούνμπο και Καλάθη-Κουφό αντίστοιχα καθώς εγγυήθηκε εγγράφως στη FIBA την παρουσία τους το καλοκαίρι στην Ισπανία.

Χρήματα όμως, θα πρέπει να καταβάλει και στους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα -η ΚΕΔ υπό την αιγίδα της ΕΟΚ βρίσκεται- και είναι πολλά αυτά. ΟΙ Έλληνες ρέφερι είναι απλήρωτοι και η Ομοσπονδία τούς οφείλει πάρα πολλά χρήματα από την παρουσία τους στα παιχνίδια που διευθύνουν.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι την περίοδο 2013-14, για την αγωνιστική σεζόν που τρέχει δηλαδή, δεν έχουν πληρωθεί κανένα παιχνίδι ενώ τους οφείλονται και αρκετά χρήματα από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2012-13).

Καλή η wild card λοιπόν και η πληρωμένη παρουσία της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ, ωστόσο από τη στιγμή που έχει άνεση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και βρίσκει λεφτά («και δεν είναι από την κρατική επιχορήγηση» όπως είπε) μήπως να κοίταζε να φτιάξει και τα κακώς κείμενα (και είναι πολλά αυτά) του οίκου του;

Διαβάστε επίσης

Οριστικά χωρίς κόσμο

Οριστικά χωρίς κόσμο

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κορυφαίος της Ευρώπης!

Κορυφαίος της Ευρώπης!

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε από την FIBA Europe ο δεύτερος καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης, μετά τον Πάρκερ.

Περαστικά παικταρά!

Περαστικά παικταρά!

Ο Έισι Λο χειρουργήθηκε στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και πλέον μετράει αντίστροφα...