Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μήνυση σε Παναγιωταρά!

Μήνυση σε Παναγιωταρά!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - 18:48

Ο Άκης Παναγιωταράς έχει καταφέρει να βρεθεί στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Και τα κατάφερε! Μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός του, τολμώντας να μιλήσει για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τώρα όμως θα… πληρώσει για τη χυδαία επίθεση που έκανε προς το πρόσωπό τους.

Οι πρόεδροι των πρωταθλητών Ευρώπης λοιπόν, θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση του φυσικοθεραπευτή (!) της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Αυτόν που παλιά... πείραζε τους παίκτες των «πράσινων» μετά από ήττες τους από τον Θρύλο! Γιατί ο Παναγιωταράς ξεχνάει το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του.

Δεν πειράζει όμως. Τώρα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη πράξη του. Οι Αγγελόπουλοι θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ θα στραφούν ενάντιά του με μήνυση και αγωγή.

Η επίσημη ενημέρωση της πειραϊκής ΚΑΕ αναφέρει: «Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα ερχόμαστε ΟΑΚΑ...

Και τώρα ερχόμαστε ΟΑΚΑ...

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 72-74 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της Πέμπτης.

Fly me to the... Moon!

Fly me to the... Moon!

Γουστάρει να τους βάζει στο καλάθι ο Αμερικανός. Να γιατί κλαίνε τα ΠΑΟΚάκια στης Πυλαίας τα σκαλάκια.

Επίσκεψη στη ΧΑΝΘ

Επίσκεψη στη ΧΑΝΘ

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ξεναγήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και άκουσε με ενδιαφέρον όσα του είπαν.