Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 - 12:25

Χάθηκε μία μάχη και όχι ο πόλεμος! Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός ο οποίος κόντραρε στα ίσια τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι της αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, έκανε τους Ισπανούς να… τρέμουν ακόμα και όταν προηγούνταν με 15 πόντους διαφορά. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και μέταλλο πρωταθλητή Ευρώπης και μπορεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη!

Την Τρίτη το βράδυ λίγο έλειψε και πάλι να κάνει τη «βασίλισσα» να βλέπει εφιάλτες όπως πέρυσι τον Μάιο στον τελικό του Final 4 του Λονδίνου που «έφαγε» κατοστάρα από τον Ολυμπιακό. Εάν οι Πειραιώτες κρατήσουν την εμφάνιση που έκαναν στο δεύτερο και στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, μπορούν σε 48 ώρες να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να πάνε στο ΣΕΦ έτσι ώστε να δείξουν τι εστί… Πειραιάς!

Με τον αρχηγό και ηγέτη του να είναι σε μεγάλη ημέρα όπως και το βράδυ της Τρίτης όπου πέτυχε 18 πόντους έχοντας τέσσερα τρίποντα, μπορεί να κάνει το μπρέικ στη Μαδρίτη. Αρκεί να το πιστέψουν όλοι και να περιορίσουν τα πολλά λάθη που του στοίχισαν σήμερα την ήττα στην Ισπανία.

ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Είστε πρωταθλητές Ευρώπης και σας τρέμουν όλοι…

Διαβάστε επίσης

Νοκ άουτ ο Περπέρογλου!

Νοκ άουτ ο Περπέρογλου!

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης θα χάσει το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τη Μ. Πέμπτη.

Σε... ΣΕΦ η μπουτίκ!

Σε... ΣΕΦ η μπουτίκ!

Στα ματς του Θρύλου με τη Ρεάλ στην Ισπανία οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα ματς.