Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και την Κυριακή δικό σου αρχηγέ!

Και την Κυριακή δικό σου αρχηγέ!
Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 - 11:06

Ό,τι και να έκαναν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟ στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1.

Ο αρχηγός του Θρύλου όταν «έκαιγε» η μπάλα και με τον ΠΑΟ να έχει μειώσει στους 2 πόντους (64-62), από τους 16 που είχε μείνει πίσω, παρέσυρε όλη την άμυνα των γηπεδούχων και με διείσδυση «έγραψε» το 66-62, 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στη συνέχεια ο Σπανούλης αστόχησε σε δύο βολές και όλο το ΟΑΚΑ τον έβριζε, αλλά αυτές που έπρεπε τις έβαλε... Το σκορ ήταν 67-62 υπέρ του Ολυμπιακού, έχοντας ακόμα περίπου 20 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα και εκεί ήταν που έβαλε τέλος σε όποιες ελπίδες είχαν οι «πράσινοι» για να πάνε το ματς στην παράταση, αφού ευστόχησε στις δύο βολές και διαμόρφωσε το 69-62!

Έπρεπε να δώσει τις δικές του απαντήσεις ο Βασίλης Σπανούλης μέσα στο ΟΑΚΑ και ιδιαίτερα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το έκανε. Είχε συνολικά 14 πόντους, ενώ βοήθησε και σε άλλους τομείς καθώς έδωσε 5 ασίστ, μάζεψε 2 ριμπάουντ και είχε δύο κλεψίματα αποδεικνύοντας ότι βοήθησε και στην άμυνα.

Τώρα την Κυριακή έχει μείνει άλλο ένα ματς. Ο ηγέτης του Θρύλου το γνωρίζει αρκετά καλά και είναι έτοιμος να κάνει για ακόμη μία φορά αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, να «σκοτώσει» τον αντίπαλό του και να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βολές 69-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βολές 69-64

Για να λέμε και όλη την αλήθεια, οι βολές ήταν 22/8, 40" πριν το τέλος της αναμέτρησης...

«Ένα ακόμη...»

«Ένα ακόμη...»

Ο Πέρο Αντιτς έγραψε στο twitter για το «διπλό» του Θρύλου στο ΟΑΚΑ και περιμένει το πρωτάθλημα...