Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Πρόκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 - 12:07

Την Τετάρτη η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε σε ΕΣΑΚΕ, αστυνομία και ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως την αποστολή της ομάδας στο ΟΑΚΑ θα ηγηθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτι που είχε πραγματοποιήσει και στον πρώτο τελικό των πλέι οφ.

Την ημέρα του τρίτου τελικού η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υποστήριξε πως το «παρών» θα δώσει και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με την διοίκηση του Παναθηναϊκού να αντιδράει σε αυτήν την κίνηση.

Οι «πράσινοι» από την στιγμή που έγινε γνωστό το παραπάνω γεγονός, έστειλαν στον ΕΣΑΚΕ ένα προκλητικό έγγραφο στο οποίο αναγράφεται πως στους πάγκους των δύο ομάδων θα καθίσουν 22 άτομα (όπως ορίζει ο κανονισμός) και όχι 30, όπως συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Αν σκεφτεί κανείς πως σε όλους αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες, οι προπονητές, το ιατρικό τιμ, τότε είναι εύκολα κατανοητό πως δεν υπάρχει χώρος για να καθίσουν οι πρόεδροι του Θρύλου.
Μία κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που δείχνει εμφανέστατα το κλίμα που θέλουν να δημιουργήσουν για τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ και την διάθεση τους για το ματς.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βολές 69-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βολές 69-64

Για να λέμε και όλη την αλήθεια, οι βολές ήταν 22/8, 40" πριν το τέλος της αναμέτρησης...

Ένσταση και ύβρεις!

Ένσταση και ύβρεις!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε δηλώσεις βρίζοντας και ζητώντας ένσταση...

«Ένα ακόμη...»

«Ένα ακόμη...»

Ο Πέρο Αντιτς έγραψε στο twitter για το «διπλό» του Θρύλου στο ΟΑΚΑ και περιμένει το πρωτάθλημα...