Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δικαίωση Αγγελόπουλων

Δικαίωση Αγγελόπουλων
Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014 - 21:15

Λίγες μέρες μετά το αίτημα των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, να ασφαλίζονται οι παίκτες των Εθνικών ομάδων κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων, δυστυχώς για τους αθλητές, ήρθε και η δικαίωση τους. Η πρώτη ατυχία για την Εθνική Νέων εμφανίστηκε με τον τραυματισμό του Κώστα Γόντικα που θα χάσει και το Ευρωμπάσκετ στην Κρήτη!

Ο νεαρός σέντερ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται πλέον στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου βρίσκεται με υποτροφία. Ο διεθνής με τους Νέους παίκτης υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης αρκετούς μήνες! Αυτό συνέβη σε έναν παίκτη που δεν αμείβεται από τη στιγμή που είναι με υποτροφία στην Αμερική.

Εάν όμως συνέβαινε σε παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του; Και για να το πάμε παραπέρα, αν τύχαινε αυτός ο τραυματισμός, μακριά φυσικά από κάθε τραυματισμό για όλους τους παίκτες, στον Παπαπέτρου ο οποίος έχει συμβόλαιο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με τον Ολυμπιακό, τότε τι θα έκανε η ΕΟΚ; Τι γίνεται με την ασφάλιση των παικτών κύριε Βασιλακόπουλε;

Παράλληλα, να σημειωθεί πως μετά από τον ντόρο που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, φαίνεται πως και άλλες ομάδες της Ευρώπης ακολουθούν την ίδια τακτική ρωτώντας τις Ομοσπονδίες για την ασφάλιση των παικτών τους.

Διαβάστε επίσης