Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι στον όμιλο»

«Συγκεντρωμένοι στον όμιλο»
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014 - 00:54

Εκτός του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας έδωσε και ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά στην Ευρώπη, φυσικά για τον Ολυμπιακό αλλά και τον... συνεργάτη του στη θέση του σέντερ Οθέλο Χάντερ.

Αρχικά τόνισε για την έναρξη της σεζόν: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει η Ευρωλίγκα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν».

Σε ερώτηση για το τι να περιμένουμε απ’ αυτόν και φέτος, απάντησε: «Ελπίζω να καταφέρω όσα έκανα και την προηγούμενη σεζόν, να παίζω άμυνα και να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ μέσα στο παρκέ».

Το πώς έχει δει μέχρι τώρα τον συμπαίκτη του Χάντερ, σχολίασε: «Είναι περίπου ίδιος παίκτης με εμένα, δίνει στην ομάδα ενέργεια, ριμπάουντ και παίζει εξαιρετική άμυνα και είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε και να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αλλά και συναρπαστική χρονιά, δείτε μας στη συνέχεια δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να μας δείτε».

Διαβάστε επίσης

Βραβεύτηκε ο Πάρκερ

Βραβεύτηκε ο Πάρκερ

Το βραβείο του κορυφαίου ευρωπαίου παίκτη παρέλαβε ο Τόνι Πάρκερ πριν την έναρξη του αγώνα των Σαν Αντόνιο Σπερς με την Άλμπα.

Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ

Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Θρύλος την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον αλαζόνα.