Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δέκα εκατ. views»

«Δέκα εκατ. views»
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015 - 22:42

Όλα τα ρεκόρ δείχνουν διατεθειμένοι να καταρρίψουν οι υπεύθυνοι του επ[σημου καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube.

Οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται έχουν να επιδείξουν εξαιρετική δουλειά σ εόλους τους τομείς προσφέροντας συγκινήσεις και ενημέρωση με πολλά όμορφα videos στους απανταχού ΓΑΥΡΟΥΣ, που θέλουν να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα.

Μάλιστα έσπασε και το φράγμα των δέκα εκατομμυρίων views, έχοντας ανεβάσει 937 βίντεο και 38.528 συνδρομητές, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ευχαριστεί τους φιλάθλους.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Δέκα εκατομμύρια views και συνεχίζουμε! Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube έσπασε το φράγμα των 10.000.000 views και συνεχίζει. 38.528 συνδρομητές, 937 video, 10.059.569 views.

Όταν πριν από τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν πιστεύαμε ότι θα έφτανε η μέρα που το επίσημο κανάλι της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου θα είχε τέτοια ανταπόκριση.

Το OlympiacosBC TV ήταν το πρώτο σ’ όλη την Ευρωλίγκα που καθιέρωσε τη ζωντανή μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου, το πρώτο που έδειξε ζωντανά ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και πλέον το πρώτο που έχει τη δική του ζωντανή εκπομπή (Red Euroleague) παραμονές των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας.

Και συνεχίζουμε… Η αγάπη σας μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει ευθύνη για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι…"

Διαβάστε επίσης