Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα χέρια μας...»

«Στα χέρια μας...»
Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 - 18:53

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μια σπουδαία νίκη πήρε χθες στην Ισπανία ο Ολυμπιακός. Κέρδισε με 63-76 την ομάδα της Μπαρτσελόινα, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά και τώρα την υποδέχεται σε δύο ματς στο ΣΕΦ. Ο Ματ Λοτζέσκι από τη μεριά του, μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσε, όμως, πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

«Αλλάξαμε τα πάντα. Στην επίθεση σουτάραμε με αυτοπεποίθηση, πήραμε τα ριμπάουντ στην άμυνα, είχαμε απόλυτα διαφορετική εικόνα από το πρώτο παιχνίδι», ανέφερε ο Λοτζέσκι και συνέχισε.

«Είχαμε καλύτερη πνευματική διαχείριση, αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κομμάτι που αλλάξαμε. Δεν διστάσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα στην επίθεση, η αυτοπεποίθηση που είχαμε στο σουτάρισμα ήταν μεγάλη, ενώ είχαμε ενέργεια στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε σκληρά».

Από εκεί και πέρα, ο Λοτζέσκι σημείωσε. «Θα μιλήσω από τη δική μου τη σκοπιά. Έδωσα το καλύτερο την Τετάρτη, σε μερικά παιχνίδια δεν καταφέραμε να παίξουμε καλά ειδικά στην επίθεση, κάτι που κάναμε σήμερα. Η μπάλα στα ριμπάουντ ήταν μακριά από μας, σήμερα πολλά άλλαξαν αναμφισβήτητα, βάλαμε πολλά σουτ με τη λήξη του χρόνου, καταλάβαμε απόλυτα τι είχαμε κάνει στο πρώτο ματς και το αλλάξαμε. Παίξαμε διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μυαλό μας, είναι στο 1-1 η σειρά, τίποτα σπουδαίο δεν επιτύχαμε ακόμα. Δεν μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Αμερικανός ανέφερε. «Τώρα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα δικά μας χέρια, μπορούμε να πούμε ότι η πίεση τώρα είναι σε μας γιατί θα παίξουμε στο σπίτι μας. Πρέπει ειλικρινά να κοιτάξουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε για τίποτα. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σαν να κερδίσαμε ήδη τη σειρά».

Διαβάστε επίσης

Τα... έχουν δει όλα!

Τα... έχουν δει όλα!

Γουρλώνουν τα μάτια τους από τις 30άρες που τρώνε ανελλιπώς ή από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού;

Κερδίστε δύο εισιτήρια

Κερδίστε δύο εισιτήρια

Όποιος θέλει, μπορεί να κερδίσει δύο εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Του... έσβησε τα φώτα!

Του... έσβησε τα φώτα!

Ο Χάντερ τάπωσε τον ύψους 2.17μ. Τίμπορ Πλάις και μπορείτε να δείτε τη φάση στο βίντεο.