Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τίτλους με τον Ολυμπιακό!»

«Τίτλους με τον Ολυμπιακό!»
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 - 02:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Πιο αποφασισμένος από ποτέ, ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσει τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του για κατάκτηση τίτλων και την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας αφίχθη στο αεροδρόμιο των Σπάτων με μισή ώρα καθυστέρηση, με πτήση από την Κωνσταντινούπολη και στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε ως παίκτης του Θρύλου, στο gavros.gr. φάνηκε να γνωρίζει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται!

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον αρχηγό του Θρύλου Βασίλη Σπανούλη χαρακτηρίζοντας ως ονειρική συγκυρία την συνύπαρξή του με τον κορυφαίο παίκτη τη Ευρώπης

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που έχω» ήταν τα πρώτα λόγια του Ντι Τζέι Στρόμπερι ο οποίος συμπλήρωσε πως «ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κάμπ, με μεγάλη ιστορία και πολύ σημαντικούς παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που και εγώ θα αποτελέσω μέρος της ιστορίας της ομάδας».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν ήταν ένα όνειρο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ επεσήμανε «ναι, σίγουρα ήταν ένα όνειρο. Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ την Ευρωλίγκα πολύ βλέπω τον Σπανούλη και τα επιτεύγματά του. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και ανυπομονώ να βρεθούμε μαζί στο γήπεδο με την ίδια φανέλα».

Τέλος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Καρσίγιακα, αν ήδη είναι ορεξάτος να κερδίσει κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό, ο Στρόμπερι επεσήμανε πως «ναι φυσικά. Θέλω να πάρουμε την Ευρωλίγκα και τους τίτλους στην Ελλάδα. Θέλω να κερδίζω και από τη πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Χάκετ!

Στον Θρύλο ο Χάκετ!

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσε η πειραίκή ΚΑΕ.

Αυτός είναι ο Ντάνιελ Χάκετ!

Αυτός είναι ο Ντάνιελ Χάκετ!

Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται στον Θρύλο, ώστε να κάνει τη διαφορά στην «ερυθρόλευκη» επίθεση. Δείτε ορισμένα από τα κατορθώματα του νέου αποκτήματος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μία ανάσα από Χάκετ!

Μία ανάσα από Χάκετ!

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Ολυμπιακό, με την συνομιλία του στο Λας Βέγκας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι αυτή που τον έπεισε να πει το «ναι».