Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ανάσα από Χάκετ!

Μία ανάσα από Χάκετ!
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 - 20:12

Ο Ολυμπιακός και φέτος κινείται με σωστό σχεδιασμό στις μεταγραφές του. Δεν… αλλάζει ρότα και οι πρώτες επιλογές του είναι αυτές που τον ενδιαφέρουν να γίνει από σκέψη πράξεις. Ο Ντάνιελ Χάκετ λοιπόν ήταν ο διακαής πόθος του Γιάννη Σφαιρόπουλου και από ότι φαίνεται απομένουν κάποιες ώρες για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν στο Λας Βέγκας, με τον κόουτς του Θρύλου να του εξηγεί όσα θέλει από αυτόν στο παρκέ και να τον πείθει ουσιαστικά να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».Ο Χάκετ είχε ως σκοπό να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για πρόταση των Νικς ή κάποιας άλλης ομάδας του ΝΒΑ, αλλά το δέλεαρ να έρθει στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα τον έκανε να πει το «ναι».

Τα ποσά που αναγράφουν πάντως τα ιταλικά μέσα δεν είναι αληθινά, με τους Πειραιώτες και πιο συγκεκριμένα του αδερφούς Αγγελόπουλους να αποδεικνύουν πως ο Ολυμπιακός τη χρονιά που θα μας έρθει, θα είναι ακόμα πιο δυνατός.

Πρόκειται σίγουρα για μία σούπερ προσθήκη στην περιφέρεια των «ερυθρόλευκων» με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει ακριβώς τα… εργαλεία που θέλει για να παίξει το ίδιο αλλά και καλύτερο μπάσκετ με πέρσι.

Παίκτης με προσωπικότητα, φοβερός στα αμυντικά του καθήκοντα που οργανώνει αλλά και εκτελεί, ενώ διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και μεγάλη εμπειρία Ευρωλίγκας και πρωταθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Τον αγαπούν!

Τον αγαπούν!

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναδείχθηκε ως ο πιο αγαπητός παίκτης του πρωταθλήματος στο γυναικείο φίλαθλο κοινό.