Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πενηντάρα χωρίς καν να κουραστεί!

Πενηντάρα χωρίς καν να κουραστεί!
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 16:57
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Χωρίς καν να... ιδρώσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 86-28 της Ελευθερίας Μοσχάτου και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει και έφτασε εύκολα στη νίκη. Μάλιστα ο τεχνικός του Θρύλου είχε τη δυνατότητα προς το τέλος του ματς να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα ενόψει του ματς της Τετάρτης (05/12) κόντρα στη Ρίγα για την Ευρωλίγκα.

Πρώτες σκόρερ για τον Ολυμπιακό, Μάζιτς και Σταμολάμπρου με 14 πόντους, ακολούθησε η Τόμας με 11 και η Λίτσι με 10.

Στα του αγώνα, ο Θρύλος μπήκε δυνατά από την αρχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ελευθερία Μοσχάτου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» δέχθηκαν μόλις 10 πόντους στην πρώτη περίοδο ενώ πέτυχαν 25.

Το επιθετικό κρεσέντο του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις «ερυθρόλευκες» να πηγαίνουν στο ημίχρονο με διαφορά 25 πόντων (46-21).

Το ματς είχε ήδη κριθεί, αλλά οι νταμπλούχες Ελλάδας δεν κατέβασαν ρυθμό και ειδικά στην άμυνα έπαιξαν εξαιρετικά. Χαρακτηριστικά ο Θρύλος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε μόλις επτά πόντους, με αποτέλεσμα έτσι η διαφορά να εκτοξευτεί στους 58, με το ματς να τελειώνει με το σκορ στο 86-28.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 46-21, 65-25, 86-29

Ολυμπιακός (Γ. Παντελάκης): Τόμας 11 (2/3 διπ., 2/5 τρ.), Μάζιτς 14 (5/6 διπ., 7 ριμπ.), Σταμάτη 7 (1/4 τρ., 4 ασ.), Παυλοπούλου 2, Νικολοπούλου 6 (1/1 τρ., 4 ασ), Σωτηρίου 6 (3/5 διπ., 7 ριμπ.), Λίτση 10, Σταμολάμπρου 14 (5/5 δίπ., 4 ριμπ.)

Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης): Ξεπαπαδέα 1, Μίχου 1, Αξιοπούλου 6, Ιωαννίδου 4, Καλημέρη 7, Ραντολφ 3, Καμμένου 6 (2).

Διαβάστε επίσης

Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκες»

Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκες»

Αρκετοί ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο «Παναγιώτης Σαλπέας» για να στηρίξουν με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους ευχαρίστησε.

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο «Παναγιώτης Σαλπέας» παρακολουθώντας από κοντά το ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Στο ΣΕΦ κόντρα στην Ρίγα

Στο ΣΕΦ κόντρα στην Ρίγα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου θα αντιμετωπίσει στο Φαληρικό γήπεδο την Τετάρτη (05/12) στις 18:00 την ομάδα της Λετονίας.