Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νίκη Λευκάδας Live ενημέρωση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νίκη Λευκάδας Live ενημέρωση
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 12:14

Το 92-0 στις εγχώριες διοργανώσεις είναι έτοιμη να κάνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας.

1η περίοδος:

Η Νίκη Λευκάδας έχε μπει εντυπωσιακά στο ματς και προηγείται του Ολυμπιακού με 18-15.

Τέλος στην πρώτη περίοδο, με τη Νίκη να είναι μπροστά στο σκορ.

2η περίοδος:

Με ένα 8-0 σερί με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Θρύλος γυρνάει τούμπα το ματς και βρίσκεται μπροστά με 23-18.

Ο Θρύλος πλέον έχει πάρει διαφορά πατώντας αρκετά καλά στο παρκέ και βρίσκεται μπροστά με 34-29.

Ημίχρονο στο ματς με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά με έξι 40-34. Πρώτη σκόρερ μέχρι στιγμής η Σταμολάμπρου για τον Θρύλο με 9, τους ίδιους έχει και η Παπαμιχαήλ για τη Νίκη που έχει κάνει ζημιά μέσα στο ζωγραφιστό.

3η περίοδος:

Η Νίκη έχει βάλει... δύσκολα στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενες τρέχουν ένα σερί 17-13 στην τρίτη περίοδο και έτσι το σκορ διαμορφώνεται στο 53-51 για τον Θρύλο.

4η περίοδος:

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, καθάρισε το ματς παίρνοντας τη νίκη με 79-69 παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και αήττητος εδώ και 92 σερί ματς στις εγχώριες διοργανώσεις.

*Η σελίδα δεν ανανεώνεται αυτόματα.

Διαβάστε επίσης

Πήρε την 92η νίκη

Πήρε την 92η νίκη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 79-69 της Νίκης Λευκάδας και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον δήμο Πειραιά και την Σταυρούλα Αντωνάκου για την παραχώρηση του «Π. Σαλπέας» αλλά και τον κόσμο του για την συλλογή τροφίμων για καλό σκοπό.

Διευρύνει το νικηφόρο σερί

Διευρύνει το νικηφόρο σερί

Πανέτοιμη για το 92-0 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στις 12:00 τη Νίκη Λευκάδας.