Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 15:45

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» του Πειραιά με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για αυτό το γεγονός.

Τόσο τον δήμο Πειραιά όσο και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ (σ.σ.: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας) Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, που έκαναν ό,τι ήταν αναγκαίο και απαραίτητο για την παραχώρηση του γηπέδου, ώστε να διεξαχθεί το ματς της Κυριακής για την Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε και τον κόσμο του που βρέθηκε στο γήπεδο, ο οποίος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στον σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» και στον σύλλογο «Μακρυγιάννης».

Η σχετική τοποθέτηση των «ερυθρολεύκων» αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει τον δήμο Πειραιά και την προέδρό του ΟΠΑΝ Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, για την παραχώρηση του γηπέδου «Π.Σαλπέας» για το παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας, αλλά και τον κόσμο του που έφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στον σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» και στον σύλλογο «Μακρυγιάννης».

Διαβάστε επίσης

Πήρε την 92η νίκη

Πήρε την 92η νίκη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 79-69 της Νίκης Λευκάδας και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.