Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας»

«Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας»
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 17:55

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Αβενίδα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ σε μια ομολογουμένως δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει του ματς τόνισε ότι η ομάδα του θα μείνει πιστή στο πλάνο της ενώ έκανε κάλεσμα και στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να δώσουν το παρών στο Φαληρικό γήπεδο.

«Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και όπως είναι κατανοητό, η Αβενίδα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αγωνιζόμαστε για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ και θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικοί, όπως και σε κάθε αναμέτρηση της διοργάνωσης.

Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να μην αφήσουμε την αντίπαλό μας να τρέξει και να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη με την άμυνά μας. Έχουμε και την Ιβάνα Τίκβιτς στο ροτέισον μας, τα πηγαίνει αρκετά καλά στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά την Τρίτη.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει και να μας δώσει την έξτρα ώθηση, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μετράει ήδη 3 νίκες στην κανονική διάρκεια και δυσκόλεψε πολύ την Ντιναμό Κούρσκ στο τελευταίο της παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες για την Αβενίδα (pics)

Πανέτοιμες για την Αβενίδα (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο ΣΕΦ με την Ιβάνα Τίκβιτς να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Η Κροάτισσα σέντερ είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στην Αβενίδα για την Ευρωλίγκα.

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο της Ευρωλίγκας και θα την «κυνηγήσουν» και κόντρα στην Αβενίδα.