Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες για την Αβενίδα (pics)

Πανέτοιμες για την Αβενίδα (pics)
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 20:43

Την τελευταία της προπόνηση στο ΣΕΦ ενόψει της αναμέτρησης με την Αβενίδα, πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι πανέτοιμες για μια ακόμα αναμέτρηση με την Ευρωλίγκα γνωρίζοντας ότι απέναντί τους έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη ομάδα, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια είναι η πρωταθλήτρια στην Ισπανία.

Το θετικό για τον Γιώργο Παντελάκη είναι ότι υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ιβάνα Τίκβιτς, η οποία έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις ενώ συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για την αναμέτρηση.

Όσον αφορά τώρα το ματς, εισιτήρια θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι και κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Perfumerias Avenida θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός Αβενίδα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERTplay1.

Διαβάστε επίσης

Για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα

Για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα

Την ισχυρή Αβενίδα αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ErtPlay1.

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Η Κροάτισσα σέντερ είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στην Αβενίδα για την Ευρωλίγκα.