Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας εκτός από το νταμπλ»

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας εκτός από το νταμπλ»
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 01:32

Τη νίκη με την οποία θα πάρει την πρόκριση για τέταρτη διαδοχική χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης (24/4,14:00) κόντρα στη Νίκη Λευκάδας.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό της ομάδας του από το νταμπλ.

Αναλυτικά:

«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να κλείσουμε την κανονική διάρκεια αήττητοι, κάτι που καταφέραμε. Τώρα παίζουμε στην φάση των πλέι οφ με τη Νίκη Λευκάδας, μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και είχαμε τεθεί αντιμέτωποι και στον τελικό του Κυπέλλου στα Χανιά.

Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να κλειδώσουμε την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Γυναικών. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας από το νταμπλ και θέλουμε μια ακόμα νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον τελευταίο μας στόχο για φέτος».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Νίκη…

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Νίκη…

Μόνο τη γνωστή τραυματία, Ρίτα Ρασίντ, δεν έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Παντελάκης για το ματς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού με τη Νίκη Λευκάδας, την Μεγάλη Τετάρτη (24/4) στο ΔΑΚ Γλυφάδας…