Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται κομπλέ η Μονπελιέ στη Χαλκίδα

Έρχεται κομπλέ η Μονπελιέ στη Χαλκίδα
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:25
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Μονπελιέ θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια. Και αυτό θα το κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις προπονήσεις της γαλλικής ομάδας οι Αμερικανίδες παίκτριες μπήκαν μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μονπελιέ να αλλάξει και τον προγραμματισμό των φιλικών της αγώνων.

Η γαλλική ομάδα έπαιρνε μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας, όπου στο πρώτο της παιχνίδι επικράτησε με 66-62 της Charmay.

Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και φοβούμενοι οι άνθρωποι της την κούραση που έχουν οι αθλήτριες, αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στον τελικό του τουρνουά, προκειμένου οι παίκτριες να ξεκουραστούν και να είναι απόλυτα έτοιμες για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενώ έγινε και για το γεγονός ώστε οι Αμερικανίδες να έχουν περισσότερο χρόνο προπονήσεων με την ομάδα, μιας και η Μονπελιέ ποντάρει αρκετά πράγματα στα ματς κόντρα στις νταμπλούχες Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

«Η σκέψη είναι μια, πάμε στη Χαλκίδα για τη νίκη»

«Η σκέψη είναι μια, πάμε στη Χαλκίδα για τη νίκη»

Η Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις κόντρα στη Μονπελιέ που έρχονται για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, για την διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα ενώ έστειλε και το μήνυμά της στον κόσμο.