Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η σκέψη είναι μια, πάμε στη Χαλκίδα για τη νίκη»

«Η σκέψη είναι μια, πάμε στη Χαλκίδα για τη νίκη»
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:31
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πανέτοιμη για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Μονπελιέ για τον προκριματικό γύρο της φετινής Ευρωλίγκα, είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στα ματς κόντρα στις Γαλλίδες που έρχονται, στην διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και στις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά της στους ΓΑΥΡΟΥΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στα ματς κόντρα στη Μονπελιέ. Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στην ομάδα;

«Η σκέψη είναι μια. Πάμε στη Χαλκίδα να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και που πρέπει να πετύχουμε. Τη νίκη και από εκεί και πέρα δουλεύουμε τελείως διαφορετικά για να φτάσουμε στη Γαλλία και να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε πιο πολύ».

Μετά και από τα περσινά ματς πόσο πιο έτοιμη πιστεύεις ότι είναι η ομάδα φέτος για όλη την ευρωπαϊκή της πορεία;

«Σίγουρα πέρσι ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήσαμε, πήραμε τις παραστάσεις μας, πήραμε τις εικόνες μας. Αν μπορούμε να πούμε αποκτήσαμε και κάποια εμπειρία. Από εκεί και πέρα φέτος είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση για εμάς. Έχουμε ένα πιο γεμάτο ρόστερ και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

Τα φιλικά που δώσατε στην Ουγγαρία ήταν αρκετά δυνατά. Δώσατε και μερικά στην Ελλάδα και φάνηκε ότι και τη φετινή χρονιά θα υπάρχει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ των ομάδων. Πόσο σας βοηθάει αυτό σε σχέση με τα ματς της Ευρώπης;

«Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στην Ελλάδα δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας που θέλουμε να βλέπουμε και να δουλεύουμε πάνω σε αυτά, όμως είναι κάτι στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Την ξέρουμε αυτή την κατάσταση. Οπότε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο αντάξιες γίνεται».

Και μια που είναι και η αρχή σας, θέλεις να στείλεις το μήνυμά σου στον κόσμο της ομάδας;

«Όσον αφορά στην Χαλκίδα, επειδή και πέρσι που ήμασταν εκεί πέρα είδαμε ότι ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας, τους θέλουμε πάλι όλους εκεί την Τετάρτη για να νοιώσουμε πάλι αυτή την ιδανική ατμόσφαιρα που δημιουργούνε και από εκεί και πέρα γενικότερα τους θέλουμε όλους δίπλας μας, να μας στηρίζουν και να μας δίνουν παραπάνω ώθηση».

Διαβάστε επίσης

Έρχεται κομπλέ η Μονπελιέ στη Χαλκίδα

Έρχεται κομπλέ η Μονπελιέ στη Χαλκίδα

Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό η γαλλική ομάδα, η οποία μάλιστα προέβη σε μια κίνηση έκπληξη προκειμένου να έχει… φρέσκιες τις παίκτριές της.