Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάμε τη συνέχεια…»

«Κοιτάμε τη συνέχεια…»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 01:55

Δεν τα κατάφερε η γυναικείας ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την ήττα με 77-66 στην Ισπανία από την Βαλένθια.

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι παίκτριές του δεν μπήκαν όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, ενώ βρέθηκαν και σε κακή ημέρα στην επίθεση, κάτι το οποίο τις οδήγησε στην ήττα.

Πάντως, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι παίκτριές του κοιτάζουν μπροστά, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στις «νυχτερίδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς που είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι πολύ κρίσιμο για την πορεία μας στον όμιλο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πάρα πολύ κακό και δεν δείξαμε τον χαρακτήρα που έπρεπε να δείξουμε σε ένα ντέρμπι. Μπήκαμε μέσα και παρότι είχαμε πει από το ξεκίνημα να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα, αυτό δεν έγινε ποτέ. Στην διάρκεια του παιχνιδιού καταφέραμε και το διορθώσαμε αυτό.

Βρεθήκαμε σε μία κακή επιθετική μέρα, ειδικά κοντά στην ρακέτα. Η Βαλένθια έχει σίγουρα πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα καλό ρόστερ. Κοιτάμε την συνέχεια, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του ομίλου στο Eurocup, ενώ έχουμε και στην άκρη του μυαλού μας την Βαλένθια, γιατί είναι μία ομάδα που θεωρώ ότι στην έδρα μας θα έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Πάει για μια ιστορική νίκη!

Πάει για μια ιστορική νίκη!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ υποδέχεται το Σάββατο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, για την Α1 Γυναικών και με νίκη πιάνει τις… 100!

«Πρώτα η Α1, μετά το Eurocup»

«Πρώτα η Α1, μετά το Eurocup»

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για το ματς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.