Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέρα με τη μέρα παίζουμε πιο θεαματικό μπάσκετ και αυτό με χαροποιεί»

«Μέρα με τη μέρα παίζουμε πιο θεαματικό μπάσκετ και αυτό με χαροποιεί»
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 11:40

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Παντελάκης μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ναμούρ για το Eurocup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του τόνισε ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του παίζει ακόμα πιο θεαματικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Αυτό που ζητούσαμε από το πρώτο λεπτό ήταν να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι και να έχουμε μία σταθερή απόδοση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά με πάρα πολύ καλά ποσοστά. Από εκεί και πέρα στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και θεωρώ ότι αν η αντιμετώπιση που είχαμε ήταν λίγο πιο διαφορετική το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ο σκοπός ήταν η νίκη αλλά και μεγάλη διαφορά που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και το πετύχαμε και αυτό.

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ακολουθεί μία περίοδος που θα έχουμε 15 μέρες μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι στο Eurocup. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να έχουμε στην καλύτερη κατάσταση τις διεθνείς μας. Ελπίζω η διακοπή να μην μας χαλάσει αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό που έχουμε. Μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι παίζουμε πιο θεαματικό μπάσκετ και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Διαβάστε επίσης

«Καυτές» Πειραιώτισσες στο Βέλγιο!

«Καυτές» Πειραιώτισσες στο Βέλγιο!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε με 83-55 την Ναμούρ στις Βρυξέλλες, για την τέταρτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Eurocup! Σούπερ Γέμελος, με 23 πόντους και 5/5 τρίποντα...

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός… παντού! (pic)

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός… παντού! (pic)

Από το Μόναχο, στο Ναμούρ του Βελγίου και από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ Γυναικών, ο Ολυμπιακός είναι ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρώπη και εκπροσωπεί τον ελληνικό αθλητισμό!