Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος έτοιμος να γράψει ιστορία!

Ο Θρύλος έτοιμος να γράψει ιστορία!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 23:02

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση! Και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (23/11, 17:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται εκτός έδρας από τον Σπόρτιγκ, για την έκτη αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες», με την πρόσφατη νίκη τους επί των Μελισσίων, έφτασαν τις 119 σερί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα έχoυν 102 διαδοχικές στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που επικρατήσουν, λοιπόν, θα «σπάσουν» το ρεκόρ της ομάδας του Βύρωνα, με 120-0! Ενώ ο επόμενος στόχος τους είναι να καταρρίψουν και εκείνο του πρωταθλήματος, με 105 σερί νίκες!

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας, έπειτα από αυτό το ματς, θα επικεντρωθούν σε αυτό με την Βαλένθια στο ΣΕΦ, στις 27/11, για την πέμπτη αγωνιστική του Eurocup. Ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ιστορικό ματς με τον Σπόρτιγκ αποτελείται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης

Ο «μαγικός» αριθμός «120»!

Ο «μαγικός» αριθμός «120»!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, στο μπάσεκτ, ετοιμάζονται σήμερα να σπάσουν το ρεκόρ του Αθηναϊκού και να στοχεύσουν ακόμη πιο ψηλά!

Έκπληξη στην Γέμελος! (vid)

Έκπληξη στην Γέμελος! (vid)

Η γκαρντ του Ολυμπιακού είχε τα γενέθλιά της, με τις «ερυθρόλευκες» να της ετοιμάζουν μία ξεχωριστή έκπληξη...