Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μαγικός» αριθμός «120»!

Ο «μαγικός» αριθμός «120»!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 12:28

Ιστορική ημέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ Γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη παίζει στις 17:00 εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Σπόρτινγκ και με νίκη σπάει το ρεκόρ του Αθηναϊκού, με 120 συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις! Μόλις αυτό συμβεί, τα κορίτσια του Θρύλου θα «βάλουν μπροστά», για να σπάσουν το ρεκόρ των 105 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί σύντομα. Η σημερινή νίκη, εφόσον έρθει, θα είναι η Νο 103, με αποτέλεσμα οι νταμπλούχες Ελλάδας να χρειάζονται ακόμη 2 για ισοφάριση του εν Ελλάδι ρεκόρ και 3 για να το σπάσουν!

Θυμίζουμε την αποστολή: Παυλοπούλου, Σταμάτη, Σωτηρίου, Τόμας, Γιουρτσένκοβα, Σπυριδοπούλου, Γκρέιβς, Σταμολάμπρου, Νικολοπούλου, Γέμελος, Κοσμά, Αυτζή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ ΑΟ Σπόρτιγκ - Ολυμπιακός ΣΦΠ ???? Α1 Μπάσκετ Γυναικών ???? 6η αγωνιστική ???? 17:00 ???? Κλειστό Σπορτιγκ #osfp #olympiacos #olympiacossfp #basket #basketball #basketballwomen #A1basketwomen2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Θρυλικό ρεκόρ!

Θρυλικό ρεκόρ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 81-75 στην έδρα του Σπόρτινγκ και έγραψε ιστορία παίρνοντας την 120η διαδοχική τους νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Θρύλος έτοιμος να γράψει ιστορία!

Ο Θρύλος έτοιμος να γράψει ιστορία!

Στο Σαββατιάτικο (23/11) ματς με τον Σπόρτιγκ, τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να σπάσουν» το ρεκόρ του Αθηναϊκού, με 120 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις!