Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει και να πανηγυρίσουμε μαζί»

«Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει και να πανηγυρίσουμε μαζί»
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 20:27

Την Βαλένθια αντιμετωπίζει την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 5η αγωνιστική του Eurocup, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μπουν δυνατά στο κυνήγι της κατάληψης της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, έκανε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να βρεθούν στο Φαληρικό γήπεδο ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη.

Αναλυτικά:

«Η πρώτη μας αναμέτρηση στην Ισπανία με την Βαλένθια δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Βέβαια από εκείνο το παιχνίδι, έως και τώρα, έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ, έχουμε αποκτήσει την χημεία μας και είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που γίνεται.

Απέναντι στην Βαλένθια την Τετάρτη πρέπει να προσέξουμε τον έλεγχο του ρυθμού, την άμυνά μας κοντά στην ρακέτα και από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε και τη νίκη αλλά και την διαφορά την οποία χρειαζόμαστε για την συνέχειά μας στο Eurocup. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει στο ΣΕΦ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε για τα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες οι Πειραιώτισσες! (pics)

Πανέτοιμες οι Πειραιώτισσες! (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα με προπόνηση στο Σ.Ε.Φ.