Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Ιδιαίτερα τα ματς με τον ΠΑΟ»

Παντελάκης: «Ιδιαίτερα τα ματς με τον ΠΑΟ»
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 16:47

Ο Ολυμπιακός δίνει ακόμη ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με την έναρξη της νέας χρονιάς! Το απόγευμα του Σαββάτου 4/1, στο ΣΕΦ, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου, υποδέχεται τους «πρασίνους» για την 11η αγωνιστική της Α1 και ο μιλώντας για το ντέρμπι, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, επεσήμανε:

«Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα και ειδικών συνθηκών, ανεξάρτητα με τη δύναμη των δύο ομάδων. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Αυτά είναι στοιχεία που είναι στον χαρακτήρα της ομάδας μας και πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο.

Από την μεριά μας λοιπόν θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα μαζί με μια καλή εμφάνιση, για να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στην Ελλάδα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Αναφορικά με το παιχνίδι έχουμε βάλει τις λεπτομέρειες στην τακτική μας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΣΕΦ να το ευχαριστηθεί».

Διαβάστε επίσης

Όλοι ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι!

Όλοι ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι!

Και στο μπάσκετ Γυναικών ο Θρύλος έχει ντέρμπι! Απέναντί του ο ΠΑΟ και όσο… χαώδης και αν είναι η διαφορά, το ΣΕΦ πρέπει να… κοχλάζει!