Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι ο Ολυμπιακός στοιχειοθετεί την αυθαιρεσία της πρωτόδικης απόφασης Κορομηλά! (photo + video)

Έτσι ο Ολυμπιακός στοιχειοθετεί την αυθαιρεσία της πρωτόδικης απόφασης Κορομηλά! (photo + video)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 16:32

Αναμένουμε ακόμη την απόφαση της ΚΕΔ, σε δεύτερο βαθμό, για την άδικη πρωτόδικη ετυμηγορία, εις βάρος του Ολυμπιακού, σε ότι αφορά το εκπρόθεσμο και άκυρο καλάθι της Ριντ, στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών! Ο Θρύλος έχασε, ετσιθελικά, τη δυνατότητα να προηγείται ήδη 1-0 στους τελικούς και να έχει παίξει χθες Κυριακή (16/5) τον δεύτερο τελικό, έχοντας κάνει ίσως και το 2-0! Και όλα αυτά γιατί η απόφαση του κ. Κορομηλά, να κατακυρώσει το καλάθι της Ριντ είναι λανθασμένη, αλλά πέρασε ως απόφαση της ΚΕΔ!

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, έχει καταθέσει έφεση, για το θέμα. Και στο υπόμνημα της έφεσης αυτής, προς το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ, περιλαμβάνεται το φύλλο αγώνα. Τι δείχνει αυτό; Την απόλυτη νομιμότητα των ισχυρισμών του Ολυμπιακού, αφού σε αυτό αναγράφεται ότι η απόφαση των διαιτητών πάρθηκε πριν πάνε να δουν το βίντεο! Πως επηρεάζει αυτό την υπόθεση;

Με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο: Στην ένσταση του Παναθηναϊκού αναφέρεται ως αυθαίρετο συμπέρασμα ότι οι διαιτητές (και δη ο τρίτος εξ αυτών πρωτίστως, ο κ. Καλδίρης) στην αρχή θεώρησαν εμπρόθεσμο το καλάθι και στη συνέχεια πήγαν να δουν το βίντεο αλλάζοντας την απόφασή τους! Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Όπως ρητώς αναφέρει και το φύλλο αγώνα! Τι λέει το φύλλο αγώνα της ΚΑΘΑΡΗΣ νίκης του Ολυμπιακού; Ότι απόφαση των διαιτητών είχε παρθεί προγενέστερα, δηλαδή πριν τη χρήση του βίντεο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κ. Κορομηλάς προχώρησε σε νομική υπέρβαση για να κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού…

Ο Ολυμπιακός συνοδεύει το φύλλο αγώνα, με ένα βίντεο ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ως προς το τι έχει συμβεί, αλλά και με μία φωτογραφία, επίσης απόδειξη του εκπρόθεσμου καλαθιού της Ριντ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τη φωτό:

Απλά τα πράγματα και το μόνο που μένει, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, είναι η πρωτόδικη απόφαση να πέσει και να τηρηθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!

Διαβάστε επίσης