Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας» (video)

Παντελάκης: «Πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας» (video)
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 - 16:03

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει στην άκρη, όλα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες, μετά το 72-70 του πρώτου τελικού και να φτάσει ξανά σήμερα σε μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη! Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, στον απόηχο αυτής της μεγάλης νίκης.

«Γενικότερα ήταν πολύ, πολύ δύσκολη η εβδομάδα μας… Πραγματικά φέτος, όλη η διαδικασία, δεν λέω μόνο για τα πλέι όφ, ή για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, όλη η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη. Είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν, το οποίο εγώ που είμαι 17 χρόνια προπονητής, πρώτη φορά το ζω. Με το προηγούμενο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να το διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα συναισθήματα που νιώσαμε όταν ακούσαμε την απόφαση.

Ειδικά στα πλέι οφ είναι μία κατάσταση, στην οποία η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Δεν ξέρουμε κάθε φορά τι μας ξημερώνει. Αλλά έχω κορίτσια με καταπληκτικό χαρακτήρα. Που με ακούνε και μπορώ να μπω στο μυαλό τους και να δουλέψω σε αυτό. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μυαλό των παικτριών μας. Με τον ΠΑΟ έχουμε παίξει τόσες φορές, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και να κρύψουμε πράγματα…», είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς.

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης