Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισχρή και αναίτια προπαγάνδα, λόγω νέας γκάφας της ΕΡΤ

Αισχρή και αναίτια προπαγάνδα, λόγω νέας γκάφας της ΕΡΤ
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 - 16:29

Σε ντέρμπι αιωνίων με ΟΛΟΥΣ τους εξονυχιστικούς ελέγχους, όλα τα πρωτόκολλα και παρουσία αθλητικού εισαγγελέα, η προπαγάνδα προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει εντυπώσεις. Σε ένα ματς υψηλής έντασης (αγωνιστικά και με διακύβευμα εννοούμε), η προπαγάνδα προσπαθεί ξανά να σηκώσει σκόνη, για μια… ατάκα που έπιασε το μικρόφωνο χώρου, στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Μικρόφωνο το οποίο η ΕΡΤ άφησε (κάνοντας… νέα γκάφα) ανοικτό. Ατάκα την οποία θα μπορούσε να έχει πει ο οποιοσδήποτε, όπως για παράδειγμα κάποιον κοντά στην αποστολή του Παναθηναϊκού…

Η ίδια η ΕΡΤ παραδέχθηκε αμέσως το νέο της ατόπημα και το μόνο δεδομένο είναι ότι η ατάκα μπορεί να ειπώθηκε κοντά στο μικρόφωνο χώρου από οποιονδήποτε (δεν ήταν στραμμένο κάπου ή σε κάποια πλευρά συγκεκριμένα), με τις εντυπώσεις να δημιουργούνται, προφανώς, αδίκως.

Το ματς ήταν όχι απλά ήρεμο, όχι απλώς δεν… κουνήθηκε φύλλο. Ο Ολυμπιακός φρόντισε για την άρτια διοργάνωσή του, τέλεια σε όλα της και η παρουσία αστυνομίας, όπως και αθλητικού εισαγγελέα, ήταν ένα μόνο από τα σημαντικά μέτρα που είχαν ληφθεί.

Για άλλη μια φορά, όμως, η προπαγάνδα προσπαθεί να περάσει εντυπώσεις. Αυτό κάνει, άλλωστε, διαρκώς…

Διαβάστε επίσης