Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας ο στόχος: Ο τίτλος! (photo-video)

Ένας ο στόχος: Ο τίτλος! (photo-video)
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 - 12:18

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για τον «τελικό των τελικών» της Α1 μπάσκετ Γυναικών! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος στοχεύει στο 6ο σερί, έχει μόνο έναν στόχο: Το να σηκώσει σήμερα την κούπα! Άλλη μία, στην ένδοξη ιστορία του.

Ο Θρύλος έχει υποστεί πολλά, σε αυτή τη σειρά των τελικών. Έχει υποστεί έναν «πόλεμο» από τις αρχές του μπάσκετ, οι οποίες με τις αποφάσεις τους έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να παίξει ξανά έναν χαμένο (τον πρώτο) τελικό. Και κόντρα σε όλα αυτά, ο Θρύλος καλείται να δείξει ξανά σήμερα, τον χαρακτήρα του και να φτάσει στο τρόπαιο.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Άννας Σπυριδοπούλου, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών για τον Γιώργο Παντελάκη.

«Τις δυνατότητες της ομάδας της ξέρω και έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου. Έχουμε το πλεονέκτημα και θα δώσουμε το 100%», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παντελάκης.

Θυμίζουμε τι είχε γίνει στην τελευταία συνάντηση των δύο, στο ΣΕΦ, πριν από λίγες ημέρες!

Διαβάστε επίσης