Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Κατέθεσε υπόμνημα και νέα ένσταση για την υπόθεση Χατζηνικολάου!

Ολυμπιακός: Κατέθεσε υπόμνημα και νέα ένσταση για την υπόθεση Χατζηνικολάου!
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 - 14:58

Οι Πειραιώτες δεν αφήνουν ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη τους και, ανεξαρτήτως της έκβασης των τελικών, φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους, για την απόδοση δικαιοσύνης! Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του Θρύλου επιμένει να κυνηγά την υπόθεση της παράτυπης συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου και να αποζητά το αυτονόητο: Δικαιοσύνη!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε και το υπόμνημα στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, για την ένσταση που είχε καταθέσει στον προηγούμενο τελικό στο «Π. Γιαννακόπουλος» και η οποία δεν έχει ακόμη εκδικαστεί, όπως και καμία ένσταση του Ολυμπιακού, γύρω από το θέμα. Και είναι να αναρωτιέται κανείς: Τι κάνει το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας; Οι τελικοί τελειώνουν σήμερα Δευτέρα 24/5!

Παράλληλα, ο Θρύλος κατέθεσε και σήμερα νέα ένσταση, για την υπόθεση Χατζηνικολάου, πριν την έναρξη του τελικού στο ΣΕΦ (εκπρόθεσμη έκδοση δελτίου, τετραετής ποινή αποκλεισμού για χρήση απαγορευμένων ουσιών). Οι ερυθρόλευκοι ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης