Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εν αναμονή να μην περάσει το σκάνδαλο

Εν αναμονή να μην περάσει το σκάνδαλο
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - 21:57

Είναι τρομερό να έχει περάσει τόσος καιρός από την ημέρα που έγινε ο πρώτος τελικός στο μπάσκετ γυναικών και να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το συγκεκριμένο θέμα. Εκκρεμεί εδώ και καιρό η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το γεγονός πως μέτρησε το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ.

Όπως και το γεγονός πως επαναλήφθηκε ο πρώτος τελικός, τον οποίο είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο.

Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ είναι οι «ερυθρόλευκοι», το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιστρέψει σε κάποια μέλη της ΚΕΔ να γίνονται δικαστές. Περιμένει ο Ολυμπιακός το ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τους Πειραιώτες για το σκάνδαλο που υπήρξε με την επανάληψη του πρώτου τελικού του γυναικείου μπάσκετ στην Α1.

Το σημαντικό είναι το ΑΣΕΑΔ να μην επιτρέψει να δημιουργηθεί δεδικασμένο με την απόφαση αυτή που έχει πάρει η ΚΕΔ. Να μην επιτρέπει σε μέλη της ΚΕΔ, όπως είναι ο Κορομηλάς να επιλέγουν ποιοι αγώνες θα γίνονται ξανά και να παίρνουν τις αποφάσεις με τα δικά τους κριτήρια, αγνοώντας τα γεγονότα!

Διότι είναι πρωτοφανές το γεγονός πως ποτέ δεν έλαβαν υπόψιν τους το φύλλο αγώνα, αλλά και τις εκθέσεις όλων των εμπλεκόμενων που ήταν στον αγώνα, από γραμματεία, μέχρι και διαιτητές!

Διαβάστε επίσης