Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα τελικού, ημέρα κούπας! (photo)

Ημέρα τελικού, ημέρα κούπας! (photo)
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 10:27

Για το πέμπτο Κύπελλο της ιστορίας του «βάζει πλώρη» ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, στα Χανιά, τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου! Απέναντι στην ομάδα του Μοσχάτου ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και για να γίνει, φυσικά, ο πολυνίκης του θεσμού, με την πέμπτη κούπα! Το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου δεν έχει τελειωμό…

Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 15:00 (ΕΡΤ Sports) την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, στον τελικό του θεσμού, με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν! Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στα Χανιά, με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο και «ζέσταναν» τις «μηχανές» τους για τον μεγάλο τελικό, με την ομάδα του Μοσχάτου. Να σημειώσουμε πως εκτός έχει τεθεί η Τόλφρι, η οποία έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ένα προσωπικό ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός, που μετρά τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις (2016, 2017, 2018, 2019), θέλει να φτάσει τις πέντε σερί, ώστε να γράψει ιστορία ως πολυνίκης του θεσμού! Θυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια το Κύπελλο δεν είχε νικητή, αφού λόγω πανδημίας ο θεσμός δεν είχε διεξαχθεί.

Πάμε ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης