Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που πήγαν οι «σχολιαστές» στο μπάσκετ Γυναικών, ρε παιδιά;

Που πήγαν οι «σχολιαστές» στο μπάσκετ Γυναικών, ρε παιδιά;
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 00:20

Έχουν σχέδιο τα παιδιά. Το ξέρουμε. Το ξέραμε. Δεν το μάθαμε τώρα. Απλώς όπως το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας, θα το αναλύουμε και θα το επισημαίνουμε. Θα το συζητάμε, για να μη μένει κανείς στο σκοτάδι, αλλά αντιθέτως, να ξέρουν άπαντες τι τους γίνεται. Και τι… παιχνίδι παίζεται, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Μπάσκετ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός γλεντάει τον Παναθηναϊκό, την ομάδα της καρδιάς του διευθυντή του βόθρου. Σχόλια; Κανένα. Δεν… έπιασε το μπάσκετ Γυναικών. Πέρασε και… δεν ακούμπησε. Οι γνωστοί σχολιαστές που στα θέματα εις βάρος του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη, του Ερασιτέχνη, του Κουντούρη, του μπάσκετ, των Αγγελόπουλων, μπαίνουν και σχολιάζουν, ήταν σε… αργία φαίνεται. Δεν ασχολήθηκαν με το μπάσκετ Γυναικών. Δεν είχαν κάτι να πουν για το πως οι… τεχνοκράτες με το… know how, εκτέθηκαν και πάλι μπροστά στον Ολυμπιακό και το μεγαλείο του…

Στην προπαγάνδα που πήγαν να κάνουν σήμερα οι βοθρατζήδες, όμως, χαμός. Τίγκα στον σχολιασμό! Τι έγινε ρε παιδιά; Τα είχαν κλείσει τα σχόλια εκεί στην παραμύθα κάτω από το μπάσκετ Γυναικών; Ή ήταν ανοιχτά και δεν είχε κανείς να μπει να… σχολιάσει κάτι; Με την Θύρα 7 που ήθελε ο βόθρος να κάνει παιχνίδι και να προσπαθήσει να δημιουργήσει εσωστρέφεια και διχόνοια στις τάξεις του Θρύλου, πήγε το σχόλιο… σύννεφο.

Τους πήραν χαμπάρι και τα νήπια. Να το ξέρουν. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μη νομίζουν ότι κοροϊδεύουν και κανέναν πια…

Διαβάστε επίσης

Ημέρα τελικού, ημέρα κούπας! (photo)

Ημέρα τελικού, ημέρα κούπας! (photo)

Ο Ολυμπιακός στα Χανιά παίζει στις 15:00 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου!