Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ Γυναικών: Ορισμός-πρόκληση με Τσαρούχα στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Μπάσκετ Γυναικών: Ορισμός-πρόκληση με Τσαρούχα στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 14:59

Τη διαιτητή που είχε αρχίσει τον περσινό πρώτο τελικό με αποβολή φιλάθλου του Ολυμπιακού επειδή της έδειξε ότι τα φάουλ ήταν 4-1 υπέρ των πράσινων, και τον τελείωσε με το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ έστειλε η ΕΟΚ και προκαλεί… ερωτηματικά! Συγκεκριμένα, την Τσαρούχα, η οποία ορίστηκε να σφυρίξει τον πρώτο τελικό της Πέμπτης 5/5 στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για την Α1 Γυναικών!

Θυμόμαστε όλοι ότι η Τσαρούχα είχε υποπέσει σε σωρεία διαιτητικών λαθών, εις βάρος του Ολυμπιακού, ενώ ο πρώτος τελικός πέρσι, σε… «συνεργασία» με την… τότε ΕΟΚ και τον Παναθηναϊκό, είχε φτάσει μέχρι και σε επανάληψη! Η Τσαρούχα που εξαιτίας των πολλών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει στους περσινούς τελικούς, εν συνεχεία είχε τιμωρηθεί από την… τότε ΚΕΔ, δεν ορίστηκε καθόλου φέτος σε αγώνες του Θρύλου και… ξαφνικά εμφανίζεται τώρα, στους τελικούς και δη στον πρώτο τελικό, στο ΣΕΦ.

Είναι σαφές ότι μιλάμε για έναν ορισμό-πρόκληση, ο οποίος γεννά απορίες και εγείρει ερωτήματα, ως προς την απόφαση αυτή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Φυσικά ο Ολυμπιακός, στο άκουσμα του ορισμού της Τσαρούχα, αντέδρασε άμεσα, ζητώντας την εξαίρεσή της και αναμένεται η στάση που θα κρατήσει η ΕΟΚ, καθώς πλέον το μπάσκετ έχει μπει σε μια νέα εποχή και δεν είναι δυνατόν να πορεύεται με πρακτικές του παρελθόντος το οποίο το κρατούσαν δέσμιο επί δεκαετίες.

Αναλυτικά οι ορισμοί για το Game 1 και για το Game 2:

Game 1: Τσαρούχα, Θεονάς και Μηλαπίδης

Game 2: Κάρδαρης, Τζιοπάνος και Τσώνος

Διαβάστε επίσης