Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους γλέντησε ο Πρόεδρος με κούπα μέσα στη Λεωφόρο!

Τους γλέντησε ο Πρόεδρος με κούπα μέσα στη Λεωφόρο!
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 17:17

Άλλη μία κούπα σήκωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Και τι κούπα, ε! Πρωτάθλημα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μέσα στη Λεωφόρο! Τι γλέντι τους έριξε ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος τους έχει ισοπεδώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τις κούπες που έχει πάρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επί ημερών του Μιχάλη Κουντούρη στην ηγεσία, δεν θα τις δουν άλλοι σε όλη την ιστορία τους. Για τέτοιο γλέντι μιλάμε. Χάθηκαν κάποιοι τίτλοι φέτος στον Ερασιτέχνη, αλλά τα όποια λάθη θα διορθωθούν και τα τμήματα του Θρύλου θα παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατά για την επιστροφή στην κορυφή.

Κορυφή που στο Μπάσκετ Γυναικών ανήκει και πάλι στον Θρύλο. Για 6η φορά στην ιστορία του σήκωσε το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών το πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία. Μετά την περσινή παρένθεση, ο Μιχάλης Κουντούρης τους τάπωσε φέτος για τα καλά, επαναφέροντας τον Θρύλο στη φυσική του θέση.

Ο Ολυμπιακός γλέντησε τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο με 87-79 και ο Μιχάλης Κουντούρης προσέθεσε άλλη μία κούπα στην πλούσια συλλογή του Ερασιτέχνη. Προσέθεσε και άλλη μία κούπα στη... δική του συλλογή. Που είναι και αυτή πολύ πλούσια. Αμέτρητες οι κούπες, Πρόεδρε! ΜΗΝ σταματάς!

Διαβάστε επίσης