Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα απέναντι στην Μπουρζ αφήνει υποσχέσεις

Η εικόνα απέναντι στην Μπουρζ αφήνει υποσχέσεις
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 15:05

Η πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα μπορεί να μην ήρθε, για την ομαδάρα του Μάρτινς Ζίμπαρτς. Αλλά η αλήθεια είναι πως η εικόνα απέναντι στην Μπουρζ άφησε ΠΟΛΛΕΣ υποσχέσεις, για τη συνέχεια! Παρά τα λάθη της, παρά τα λάθη της διαιτησίας, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να νικήσει την Μπουρζ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, αν και βρέθηκε με 17 πόντους πίσω, να επιστρέψει στον αγώνα και να διεκδικήσει ακόμη και το να νικήσει! Έφερε στο φινάλε το ματς και στο 58-57, αλλά και στο 63-61! Με αντεπίθεση διαρκείας και με τρομερές Γκούσταφσον, Στραουτμάνε, αλλά και Αγιούσο!

Απέναντι στην κάτοχο του EuroCup και την κάτοχο του Σούπερ Καπ, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει ανεβάσει το επίπεδό του. Και στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη, η οποία θα ήταν πολύ σημαντική, στην πρεμιέρα. Και δη εκτός έδρας!

Είναι μόνο η αρχή. Με την ομάδα να δουλεύει σωστά και να ανεβαίνει διαρκώς, θα έρθουν άλλες, ακόμη πιο σημαντικές νίκες! Ο χρόνος δείχνει να δουλεύει υπέρ της ομαδάρας του Ζίμπαρτς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης