Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζίμπαρτς: «Όλοι γνωρίζουμε την αξία του αγώνα!»

Ζίμπαρτς: «Όλοι γνωρίζουμε την αξία του αγώνα!»
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 16:32

Την παράσταση στην αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου κλέβει, αναμφίβολα, το μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό! Το πρώτο της σεζόν, το πρώτο μεγάλο ματς της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στους δύο «αιωνίους». Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι μπάσκετ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό και για αυτό μίλησε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. Και οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές και παίζουν με διαφορετικό στυλ από την περσινή χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε καλά την υψηλή αξία του παιχνιδιού! Κάθε επιθετική και αμυντική απόφαση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την έκβαση του αγώνα, επομένως θα πρέπει να έχουμε τη μέγιστη συγκέντρωση σε όλο το ματς και να τα δίνουμε όλα σε κάθε φάση».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Ντέρμπι «αιωνίων» έχει το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό το Σάββατο, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών! Δείτε ώρα έναρξης και λεπτομέρειες!

Σάββατο με ντέρμπι; Μέσα!

Σάββατο με ντέρμπι; Μέσα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο μπάσκετ Γυναικών και θέλει να κάνει την πρώτη δήλωση ανωτερότητας και τίτλου, με τον κόσμο στο πλευρό του.