Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάββατο με ντέρμπι; Μέσα!

Σάββατο με ντέρμπι; Μέσα!
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 10:52

Τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, πάντοτε… συναρπάζουν. Ακόμη και στο… σκάκι. Πόσο μάλλον σε ομαδικά αθλήματα, όπως για παράδειγμα το μπάσκετ Γυναικών. Η πρώτη μεγάλη «μάχη» της χρονιάς, το πρώτο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων είναι εδώ και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ακόμη ένα δυνατό ντέρμπι, στην έδρα του Θρύλου!

Το Σάββατο το μεσημέρι, νωρίς στις 13:00, το παρκέ… παίρνει φωτιά! Και οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το ματς, στο ΣΕΦ και να πάρουν μία πρόγευση… τελικών! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο μπάσκετ Γυναικών και θέλει να κάνει την πρώτη δήλωση ανωτερότητας και τίτλου, με τον κόσμο στο πλευρό του.

Η ομάδα του Ζίμπαρτς, η οποία πέρυσι σάρωσε τους τίτλους στην Ελλάδα, θέλει και φέτος να κάνει το ίδιο. Θέλει και φέτος να δείξει στον Παναθηναϊκό ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος κάνει… κουμάντο. Σάββατο με ντέρμπι; Μέσα! Ο κόσμος του Θρύλου μπορεί να ζήσει από κοντά το ματς και να φτιάξει τη γνωστή του, υπέροχη ατμόσφαιρα, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Ντέρμπι «αιωνίων» έχει το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό το Σάββατο, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών! Δείτε ώρα έναρξης και λεπτομέρειες!